Skip to main content
IT
中文
Search form
Search
Multilingual search
People Search
About UNISS
Study
Research
International
Home
Study
Degree Courses
GESTIONE IGIENICA DELLA PRODUZIONE/TRASFORMAZIONE NELLE AZIENDE/STABILIMENTI DEL SETTORE ALIMENTARE
GESTIONE IGIENICA DELLA PRODUZIONE/TRASFORMAZIONE NELLE AZIENDE/STABILIMENTI DEL SETTORE ALIMENTARE
Single discipline educational activity
Course Sheet
Academic Year of enrolment:
2013/2014
Optional/Mandatory:
Compulsory
Degree:
in
SICUREZZA ALIMENTARE E CERTIFICAZIONE DEI PRODOTTI DI ORIGINE ANIMALE
Segments:
GESTIONE IGIENICA DELLA PRODUZIONE/TRASFORMAZIONE NELLE AZIENDE/STABILIMENTI DEL SETTORE ALIMENTARE
1 credits
GESTIONE IGIENICA DELLA PRODUZIONE/TRASFORMAZIONE NELLE AZIENDE/STABILIMENTI DEL SETTORE ALIMENTARE
3 credits
Credits:
4
Programme Year:
1
Professor and Collaborators:
DE SANTIS Enrico Pietro Luigi
VACCA Giuseppe Massimo
Hours of classroom activity:
66
AF code:
A001114
Teaching period
Single Annual Cycle